BOB Academy – dinsdag 8 nov.

Industry 4.0 HOe maak ik mijn bedrijf leaner dan lean?

Bestronics – Veldhoven

Industry 4.0, Smart Industry, de 4e industriële revolutie, 4.0 factory, de slimme industrie. Het zijn allemaal benamingen voor digitalisering van de industrie. Hoe ziet die digitalisering van productieprocessen binnen Industry 4.0 eruit? En dan ook nog graag Lean. Nóg slimmer en nóg efficiënter. Precies daar zijn ze heel goed in bij Bestronics. Laat je inspireren door het bijzondere (en leuke!) verhaal van broers Hans en Anton van Limpt en ontdek wat je kunt toepassen in jouw bedrijf. Meld je aan en spar mee!

 

Over de vloer bij Bestronics
Programma
15.15 – 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 – 16.15 uurRondleiding
16.15 – 17.00 uur
Interactief programma met Hans en Anton van Limpt
17.00 – 18.00 uur
Borrel met hapjes en gelegenheid om te connecten

Benieuwd naar de terugblik van een BOB Academy of wil je zien wie er allemaal te gast waren?
Kijk op de website van Regio Business!

OVER
Bestronics

Bestronics is een productie- en assemblagebedrijf dat zich richt op de industriële en elektronica markt. De belangrijkste activiteiten zijn productieontwikkeling, assemblage van hightech elektronica en het produceren van kabelbomen en behuizingen. In 2010 namens Hans en Anton van Limpt Bestronics over. Ze hebben alle processen inmiddels volledig geautomatiseerd en gerobotiseerd. Hierdoor zijn ze zo efficiënt georganiseerd dat ze in Brabant goedkoper produceren dan wanneer ze de productie uitbesteden aan China. 100% Made in Brabant dus, daar houden wij van! Tegenwoordig werken ze met meer dan 100 medewerkers en zijn ze betrokken bij tal van startups.

Wat is de
BOB Academy?

In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor jou.

Voor wie?

Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit de hightech, logistiek, productie, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

 

Meld jezelf aan!

  De Locatie
  Adres:
  Bestronics
  De Run 4545,
  5503 LT Veldhoven
  Telefoon:
  040-2350123
  Datum:
  Dinsdag 8 november
  15.15 uur – 18.00 uur