BOB Academy – Dinsdag 23 mei.

Innovatie


Sanders Machinebouw – Liempde

‘Nederland loopt ver achter in Europa als het gaat om automatisering met robots’, zegt Stefan van den Nieuwenhof (54) van Sanders Machinebouw. ‘Dat heeft te maken met de terugverdientijd en investeringen. Men denkt: mensen zijn tastbaar en robots niet. Maar een robot haalt menselijke fouten weg en staat garant voor kwaliteit.’

‘Ik zie dat de markt verandert en innovatie het verschil kan maken’, gaat Stefan verder.  anders Machinebouw uit 1966 met 35 medewerkers bouwt klantspecifi eke machines voor het optimaliseren van processen. Van een handtooltje tot complete automatisering met robots en vision systemen. Stefan deinst er niet voor terug te investeren in automatisering. ‘Automatiseren doe je altijd met z’n tweeën’, zegt hij. ‘Wij hebben de input van onze klant nodig.’ Als klein bedrijf wordt Sanders door multinationals gezien als een grote toevoeging in hun eigen fl exibiliteit. Dit straalt het ook uit naar het mkb.

 

221108_RegioBusiness_Bestronics_0G2A0881
Programma
15.15 – 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 – 16.15 uurRondleiding over de productievloer
16.15 – 17.00 uur
Interactief programma met Stefan van den Nieuwenhof
17.00 – 18.00 uur
BOB Connect

Benieuwd naar de terugblik van een BOB Academy of wil je zien wie er allemaal te gast waren?
Kijk op de website van Regio Business!

OVER
Sanders Machinebouw

Sanders Machinebouw bedenkt en bouwt unieke machines. Variërend van stand-alone equipment tot complete systeemintegratie (al dan niet voorzien van robotica), maar altijd exact volgens uw wensen en eisen. Van MKB tot multinationals: hun opdrachtgevers vertrouwen op hun vakkennis, innovatiekracht en ervaring die ze in ruim vijftig jaar hebben opgebouwd. Toch kijken ze altijd vooruit, naar de slimste technologieën, de duurzaamste materialen en effectiefste oplossingen.

Wat is de
BOB Academy?

In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor jou.

Voor wie?

Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit de hightech, logistiek, productie, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

 

Meld jezelf aan!

  De Locatie
  Adres:
  Sanders Machinebouw
  Heidonk 5
  5298 VM Liempde
  Telefoon:
  0411-631475
  Datum:
  Dinsdag 23 mei
  15.15 uur – 18.00 uur