BOB Academy – dinsdag 7 jun.

Meer omzet én meer rust

Bregil – Gilze

Kortere doorlooptijden, het beter benutten van je capaciteit, een hogere leverbetrouwbaarheid en tijdwinst op je productie: dat klinkt toch ook als muziek in jouw oren?! Quick Response Manufacturing (QRM) zorgt ervoor dat zowel je mensen als je ruimte efficiënt worden ingezet. Zo groei je met de middelen die je al in huis hebt.

Benieuwd hoe je dit realiseert? Dan is deze BOB Academy op 7 juni een must! Je kunt zelf ervaren hoe QRM in de praktijk werkt: wat zijn de successen én de mogelijke valkuilen? Een unieke kans om antwoord te krijgen op al je QRM-vragen, de sfeer op de werkvloer te ervaren en QRM-processen live te volgen.

We nemen een kijkje achter de schermen bij Bregil in Gilze. Zij hebben QRM als bedrijfsbrede strategie toegepast. Censor heeft bijgedragen aan de succesvolle implementatie van QRM bij Bregil.

Tijdens de BOB Academy van 7 juni gaan we met Ed van den Bliek (directeur Bregil), Etienne Timmermans (directeur Censor) en met elkaar in gesprek over de meest efficiënte manier van produceren. Er is plaats voor maximaal 50 directeur/eigenaren dus meld je snel aan om verzekerd te zijn van deelname.

 

1650980463761
Programma
15.15 – 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 – 16.15 uurRondleiding
16.15 – 17.00 uur
Interactief programma
17.00 – 18.00 uur
Borrel met hapjes en gelegenheid om te connecten

Benieuwd naar de terugblik van een BOB Academy of wil je zien wie er allemaal te gast waren?
Kijk op de website van Regio Business!

OVER
Bregil & Censor

Over Bregil
Bregil is opgericht in 1975 als constructiebedrijf. Ed van den Bliek heeft het in 2007 overgenomen. Aansluitend volgden nog twee overnames van een plaatwerkbedrijf en een metaalafdeling van een gerenommeerd meubelmerk. De samenvoeging van deze drie bedrijven bracht een synergie die nodig was voor het Bregil van nu. Bregil is een ambitieus bedrijf met potentie. Een One Stop Shop in maatwerkproducten in metaal voor onder andere winkelinrichtingen, displays, meubelen en machinebouw. Het bedrijf heeft ruim 50 medewerkers.

Over Censor
QRM by Censor voor de Verandering is in Nederland de grootste specialist in QRM-implementaties. De afgelopen jaren hebben zij QRM in meerdere bedrijven ingevoerd. Op brancheniveau zijn ze onder meer actief voor de timmer-, meubel- en metaalindustrie. QRM by Censor is partner van het Europese QRM institute.

 

Wat is de
BOB Academy?

In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor jou.

Voor wie?

Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit de hightech, logistiek, productie, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

 

Meld jezelf aan!

  De Locatie
  Adres:
  Bregil
  Lange Wagenstraat 57,
  5126 BB Gilze
  Telefoon:
  0161-455551
  Datum:
  Dinsdag 7 juni
  15.15 uur – 18.00 uur