Scroll Top

BOB Academy – donderdag 23 mei

ID Logistics

Een interessante BOB Academy over robotisering

Op donderdag 23 mei verwelkomen we je bij een nieuwe BOB Academy. Dit keer bij logistiek gigant ID Logistics in Tilburg. Marco van Walraven, CEO van ID Logistics Benelux, stond met een prachtige coverstory in ons zakenmagazine BUSINESS en dit keer ontvangt hij ons voor de mega interessante BOB Academy over robotisering! Meer informatie volgt binnenkort…

ID Logistics
Programma
15.15 – 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 – 16.15 uurRondleiding in kleine groepen
16.15 – 17.00 uur
​Interactief inhoudelijk programma
17.00 – 18.00 uur
BOB Connect met een hapje en een drankje

Benieuwd naar de terugblik van een BOB Academy of wil je zien wie er allemaal te gast waren?
Kijk op de website van Regio Business!

OVER
ID Logistics

ID Logistics is een multinational. Van logistiek, opslag, ordervoorbereiding tot goederenvervoer en afhandeling van leveringen bij de klant. Het bedrijf is dé logistieke dienstverlener voor fabrikanten van A-merken. Met een wagenpark van 300 vrachtwagens en opslagruimte van 630.000 m2 in Nederland en België. IDL is een bedrijf met omvang en 2800 collega’s. Van 1 vestiging in 2013 naar 23 locaties in 2023. De divisie Benelux van ID Logistics groeit en de innovatie spat er inmiddels van af.

Wat is de
BOB Academy?

In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor jou.

Voor wie?

Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit de hightech, logistiek, productie, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

 

Meld jezelf aan!

  De Locatie
  Adres:
  ID Logistics
  Kranenberg 2
  5047 TR, Tilburg
  Datum:
  Donderdag 23 mei
  15.15 uur – 18.00 uur