Scroll Top

BOB Academy – dinsdag 5 maart

Expandable

Hoe richt je je maakbedrijf in om innovatief te werken?

Hoe kun je bijvoorbeeld je maakbedrijf omvormen zodat je van project naar product gaat om zo meer winst te behalen? En wanneer én hoe bescherm je dat product dan weer met octrooien? Vragen waar Berrie Rijswijk en Ronald Nieuwenhuizen van Expandable wel antwoord op hebben. Ze delen met je hoe ze innovatie tot de kern van het bedrijf hebben gemaakt en daarmee wereldwijd voorloper zijn geworden. Deze BOB Academy bespreken we essentiële vraagstukken omtrent (product)innovatie en octrooien.

Op dinsdag 5 maart ontvangen Berrie en Ronald ons op hun spectaculaire hoofdkwartier voor de BOB Academy! Naast de geliefde productieloods zit bij Expandable namelijk ook een high-tech kantoor waar je u tegen zegt! Om een tipje van de sluier op te lichten: ze hebben een bureau gebouwd dat letterlijk door het dak gaat om het kantoor op de volgende verdieping te bereiken. Expandable bestaat voor maar liefst 25% uit engineers en hier weten ze dan ook als geen ander hoe je (product)innovatie kan neerzetten in je bedrijf. En waarschijnlijk zit er stiekem al heel veel innovatie in je bedrijf. ‘MKB-bedrijven zijn vaak te bescheiden en hebben niet door hoe innovatief ze al zijn’, aldus Saskia Schildkamp van Patentwerk. Zij sluit aan als expert om de vervolgvragen rondom octrooien te beantwoorden.

1690983571-Post_1_Facebook
Programma
15.15 – 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 – 16.15 uurRondleiding in kleine groepen
16.15 – 17.00 uur
​Interactief inhoudelijk programma
17.00 – 18.00 uur
Borrel met hapjes en gelegenheid om te connecten

Benieuwd naar de terugblik van een BOB Academy of wil je zien wie er allemaal te gast waren?
Kijk op de website van Regio Business!

OVER
Expandable

Expandable is dé innovatieve leverancier van betaalbare, verplaatsbare ruimtes met korte levertijden. Met andere woorden: ze bouwen breed inzetbare trailers die ‘expandable’ zijn en zo voor verschillende doeleinden te gebruiken. Zij zijn de beste keuze als je een trailer zoekt die je dagelijks, wekelijks of maandelijks wilt kunnen verplaatsen. Door het gebruik van geavanceerde, innovatieve technologie zorgt Expandable voor een eenvoudige installatie op elke locatie. expandable-trailers.com

OVER
Patentwerk

Patentwerk is een internationaal opererend Nederlands octrooibureau met zowel Nederlandse als buitenlandse opdrachtgevers, waaronder meerdere beursgenoteerde ondernemingen. Voor aanverwante vakgebieden zoals merkrecht, modelrecht en auteursrecht werken zij samen met externe deskundigen en voor het voeren van gerechtelijke procedures met gespecialiseerde advocaten in binnen- en buitenland. patentwerk.nl

Wat is de
BOB Academy?

In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor jou.

Voor wie?

Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit de hightech, logistiek, productie, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

 

Meld jezelf aan!

  De Locatie
  Adres:
  Expandable
  Meerheide 25
  5521 DZ, Eersel
  Datum:
  Dinsdag 5 maart
  15.15 uur – 18.00 uur