BOB Academy – Donderdag 9 feb.

ROBOTS RULE THE WORLD

 

De Cromvoirtse – Oisterwijk

Zonder robots geen maakindustrie, of in ieder geval geen De Cromvoirtse. Door de krapte op de arbeidsmarkt zoekt De Cromvoirtse haar medewerkers over de hele wereld, eerst in Oost-Europa en nu ook in Azië. Maar hoe lang duurt het voordat de mensen uit die delen van de wereld ook niet meer komen? De enige oplossing is volgens eigenaren Ronnie van den Hurk en Janwillem Verschuuren robotisering, automatisering en digitalisering. En daar zijn ze ondertussen heel erg goed in geworden. Robots en AGV’s (automatedguidedvehicles) doen hun productievloer inmiddels lijken op een dark warehouse en dat is nog maar het begin. Hun ideaalplaatje? Zover door automatiseren dat wanneer de klant een bestelling plaatst het product automatisch de vrachtwagen inrolt.

Tijdens deze BOB Academy blikken we met Ronnie en Janwillem terug op 14 jaar automatiseren. Hoe zijn ze ooit begonnen? Wat leek technisch onmogelijk maar is toch gelukt? Wat waren de meest spannende momenten? Wat zouden ze met de kennis van nu anders doen? Hoe ziet de toekomst eruit op dit vlak? Samen met de deelnemers gaan we in gesprek. Welke uitdagingen spelen er en wat kunnen we van elkaar leren? En oh ja, Ronnie en Janwillem zijn zelf vaak aanwezig bij de BOB Academy. Zij zijn er van overtuigd dat je voor dit en andere initiatieven tijd moet vrijmaken. Goed voorbeeld doet goed volgen, zeggen wij!

Programma
15.15 – 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 – 16.15 uurRondleiding over de productievloer
16.15 – 17.00 uur
Inhoudelijk programma met Ronnie van den Hurk en Janwillem Verschuuren
17.00 – 18.00 uur
Borrel met hapjes en gelegenheid om te connecten

Benieuwd naar de terugblik van een BOB Academy of wil je zien wie er allemaal te gast waren?
Kijk op de website van Regio Business!

OVER
De Cromvoirtse
In de afgelopen 40 jaar is De Cromvoirtse uitgegroeid tot een belangrijke en betrouwbare partner voor de Nederlandse metaalverwerkende industrie. De Cromvoirtse heeft twee vestigingen: in Oisterwijk beschikken ze over een hal van 6000m² en in Nuth over 2500m². In totaal bestaat het team uit 75 medewerkers. Na het plaatsen van een bestelling op hun webportal, koppelen ze het benodigde materiaal meteen aan de juiste machine. Robots brengen de platen volledig geautomatiseerd naar de machines. Daar worden de platen bewerkt tot de bestelde onderdelen. Dit maakt De Cromvoirtse tot één van de meest geavanceerde en geautomatiseerde metaalbewerkers van Nederland.
Wat is de
BOB Academy?

In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor jou.

Voor wie?

Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit de hightech, logistiek, productie, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

 

Meld jezelf aan!

  De Locatie
  Adres:
  De Cromvoirtse
  Laarakkerweg 18
  5061 JR Oisterwijk
  Telefoon:
  013-5232000
  Datum:
  Donderdag 9 februari
  15.15 uur – 18.00 uur