BOB Academy – Dinsdag 30 NOV.

Relevant blijven in turbulente ondernemerstijden

De vraag waar je met jouw bedrijf over vijf jaar staat kun je ongetwijfeld beantwoorden maar durf je volmondig te zeggen dát je bedrijf over vijf jaar überhaupt nog bestaat? Brabantse ondernemers uiten hun zorgen en hebben een dagtaak aan ‘relevant blijven’ in deze turbulente ondernemerstijden. Wat is dat dan, relevant blijven? Duurzaamheid, als het nog geen onderdeel van je bedrijfsproces is dan staat het toch zeker wel bovenaan je agenda? Voortdurend blijven innoveren, ook zo’n populaire. Aangevuld met de noodzaak van robotisering en focus op digitalisering. Dit allemaal met de juiste mensen op de juiste plek in een overspannen arbeidsmarkt. O ja, en of je ondertussen niet wilt vergeten om ook nog de lol van het ondernemerschap in te blijven zien.

 

KB_20210805_KBF7233 Elektrolas-min(1)
Programma
15.15 – 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 – 16.15 uur Rondleiding met mini workshops
16.15 – 17.00 uur
Interactief programma met directeur Joost van den Hooven
17.00 – 18.00 uur
Borrel met hapjes en gelegenheid om te connecten
OVER
Elektrolas

Herkenbaar? Voor Joost van den Hooven, eigenaar van Elektrolas, wel. Joost was die ondernemer waarbij het ondernemen van z’n lust en z’n leven verschoof naar een last op de schouders. Gelukkig realiseerde hij zich op tijd dat dit zowel voor hemzelf als zijn bedrijf geen gezonde situatie was en wist hij, door tijdig te veranderen, zijn bedrijf te transformeren van ‘dozenschuiver’ naar een vooruitstrevende partner die volledige oplossingen biedt op het gebied van lastechniek. Inmiddels is Joost die ondernemer uit de maakindustrie die altijd vooruit denkt en voortdurend bezig is met de relevantie van zijn bedrijf voor de dag van (over)morgen. Hoe hij dat doet vertelt hij tijdens de BOB Academy op 30 november a.s.

Bij Elektrolas zijn ze volop bezig met hun relevantie van morgen. Ze helpen lassend Brabant te verduurzamen, investeren volop in de jeugd met hun eigen lasschool en werken steeds meer met cobots. Met inmiddels 26 medewerkers zijn ze de afgelopen jaren met 15% per jaar in omzet gestegen. Nu al benieuwd  naar meer? Neem een kijkje op hun website of lees het artikel van Joost in ons zakenmagazine.

Wat is de
BOB Academy?

In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor jou.

Voor wie?

Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit de hightech, logistiek, productie, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

 

Meld jezelf aan!

  De Locatie
  Adres:
  Elektrolas Lastechniek
  Gompenstraat 9
  5145 RM Waalwijk
  Telefoon:
  013-4631446
  Datum:
  Dinsdag 30 november
  15.15 uur – 18.00 uur