Scroll Top

BOB Academy – dinsdag 27 februari

rofa – tilburg

SPliksplinternieuw pand

 

Op dinsdag 27 februari gaan we met ROFA-eigenaren Ronald de Boer en Erik van den Aker en expert op het gebied van deze regelgeving Mantijn van Leeuwen (managing director NIBE) in gesprek over hoe we als MKB ondernemers moeten omgaan met deze wirwar aan regels. We doen dit in hun spiksplinternieuwe pand (met experience center!) op het bekende Tilburgse Tradepark 58. Dit bedrijventerrein is speciaal voor bedrijven die slimme oplossingen bieden en een innovatieve manier van ondernemen hebben. Perfect voor ROFA dat slim en innovatief handelt vanuit haar basisprincipes: duurzaam, modulair en re-use. Zin om te sparren met collega-ondernemers en te leren van de ups en downs van Ronald en Erik?

20230727_RIJEN_JVI0003
Programma
15.15 – 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 – 16.15 uurRondleiding in kleine groepen
16.15 – 17.00 uur
I​nteractief inhoudelijk programma
17.00 – 18.00 uur
Borrel met hapjes en gelegenheid om te connecten

Benieuwd naar de terugblik van een BOB Academy of wil je zien wie er allemaal te gast waren?
Kijk op de website van Regio Business!

Het Europese bos van (duurzaamheids)regelgeving

Zie jij de bomen soms ook niet meer door het Europese bos van regelgeving op het gebied van duurzaamheid? Dat is helemaal niet zo gek. Green Claims Directive, CSRP, CPR, ESG, Digital Product Passport en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Allemaal regels rondom duurzaamheid en circulariteit waar je als MKB ondernemer mee te maken krijgt. Nu of in de toekomst. Soms direct omdat de regel voor jou bedoeld is, maar soms ook indirect omdat je klant de strenge regels doortrekt naar jou als leverancier.

Een flinke uitdaging voor veel ondernemers. Gelukkig is ROFA al ruim 30 jaar, wellicht soms onbewust, heel duurzaam bezig. Zij kunnen je dus op weg helpen met het tackelen van deze nieuwe wet- en regelgeving. En als je het goed doet liggen subsidies en voorrang in aanbestedingstrajecten in het verschiet. Hun advies: begin klein!

OVER
ROfa

ROFA is in 1991 van start gegaan en wist al snel de koppositie in de branche van duurzame industriële meubelstoffering te veroveren. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevende, internationaal opererende onderneming die hoogwaardige service biedt. Ze houden zich voornamelijk bezig met modulaire interieurbouw. Met een goed op elkaar ingespeeld team werkt ROFA nauw samen met haar partners, waarbij het volledige proces, van concept tot en met de eindrealisatie, uit handen genomen wordt. Dit alles doen ze voor luchtvaartmaatschappijen, concertzalen, ziekenhuizen, scholen en nog véél meer.

Wat is de
BOB Academy?

In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor jou.

Voor wie?

Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit de hightech, logistiek, productie, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

 

Meld jezelf aan!

  De Locatie
  Adres:
  ROfa
  La Défense 7
  5026 SC, Tilburg
  Datum:
  Donderdag 27 februari
  15.15 uur – 18.00 uur