Scroll Top

BOB Academy

BOB Academy – Dinsdag 20 juni.

(Familie)bedrijf klaar voor een gezonde toekomst


Cor Verkolf – Raamsdonksveer

Er moet veel. Transitie. Doorontwikkelen. Op allerlei vlakken. Brabantse ondernemers hebben hun handen vol aan ‘up-to-date’ blijven in deze nog steeds turbulente ondernemerstijden. Duurzaamheid, als het nog geen onderdeel van je bedrijfsproces is dan staat het toch zeker wel bovenaan je agenda? Voortdurend blijven innoveren, ook zo’n populaire. Aangevuld met de noodzaak van robotisering en focus op digitalisering. Dit allemaal met de juiste mensen op de juiste plek in een overspannen arbeidsmarkt. O ja, en of je ondertussen niet wilt vergeten om ook nog de lol van het ondernemerschap in te blijven zien. En niet continu in de waan van de dag te leven.

Herkenbaar? Voor Marco Verkolf (2e generatie) en Tom Keijzers (3e generatie) van Cor Verkolf wel. Ze zijn volop in transitie. Van traditionele handelspartner naar futureproof totaaloplosser. Om dit proces in goede banen te leiden hebben ze interim directeur Ad Huijbregts aangesteld. Om juist wel uit die waan van de dag te komen. Maar dat kost veel tijd, geld en energie. Tijdens de BOB Academy van 20 juni gaan we met Marco, Tom en Ad en maximaal 50 directeur/eigenaren in gesprek over het transitieproces waar ze midden in zitten. Wat zijn de valkuilen, de leermomenten? Waar begin je? En hoe reageren medewerkers?

Programma
15.15 – 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 – 16.15 uurRondleiding over de productievloer
16.15 – 17.00 uur
Inhoudelijk programma
17.00 – 18.00 uur
BOB Connect
Cor Verkolff

Benieuwd naar de terugblik van een BOB Academy of wil je zien wie er allemaal te gast waren?
Kijk op de website van Regio Business!

OVER
cor verkolf

Cor Verkolf is een Brabants familiebedrijf opgericht in 1980. Met 50 medewerkers produceert, levert en monteert Cor Verkolf magazijn- en winkelinrichtingen. Ooit begonnen in de handel leveren ze vandaag de dag 36.000 verschillende artikelen. Maar inmiddels zijn ze in transitie van handelsbedrijf naar productiebedrijf en totaaloplosser. Ze zijn gespecialiseerd in high mix in low volume productie zodat ze flexibel én specialistisch werk kunnen leveren.

Wat is de
BOB Academy?

In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor jou.

Voor wie?

Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit de hightech, logistiek, productie, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

 

Meld jezelf aan!

  De Locatie
  Adres:
  Cor Verkolf
  Ramgatseweg 3
  4941 VN Raamsdonksveer
  Telefoon:
  0162 514 458
  Datum:
  Dinsdag 20 juni
  15.15 uur – 18.00 uur