Scroll Top

BOB Academy

BOB Academy – Dinsdag 26 september.

Verkoopstrategie in de maakindustrie; hoe het ook anders kan


i-team Global – Eindhoven

Je hebt een prachtig product. Maar daarin ben je vast niet de enige. Hoe onderscheid je jouw product en zorg je, zeker in tijden van hoge inkoopkosten en lange levertijden, voor een goed lopende organisatie met een strakke verkoopstrategie? Volgens Frank van de Ven, eigenaar van i-team Global, is visie essentieel als je écht succes wil behalen. Hij nam in 2008 het familiebedrijf Future Cleaning Technologies over en gooide het roer compleet om.

Op en top beleving
Hij ging van heel veel dealers naar een partnerstructuur met één partner per land. En hij koos ervoor om vol in te zetten op beleving. Zo nodigt i-team Global klanten en relaties uit in hun eigen experience center. Hier vind je alle, maar dan ook echt àlle situaties die je maar kunt bedenken waarin schoongemaakt moet worden terug (denk aan een vliegtuig, een McDonalds vestiging, een benzinestation, een ziekenhuisopstelling, een theater en ga zo maar door). Een strategie waarmee ze zeer succesvol zijn in meer dan 60 landen.

Programma
15.15 – 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 – 16.15 uurRondleiding over de productievloer
16.15 – 17.00 uur
Inhoudelijk programma
17.00 – 18.00 uur
BOB Connect met een hapje en een drankje
20220624_I-TeamGlobal_charity_dinner-62109

Benieuwd naar de terugblik van een BOB Academy of wil je zien wie er allemaal te gast waren?
Kijk op de website van Regio Business!

OVER
I-TEAM GLOBAL

i-team Global  richt zich op de ontwikkeling en het ontwerp van high-end schoonmaakmachines, -producten en -hulpmiddelen. Variërend van schrobzuigmachines, stofzuigers, kauwgomverwijderaars, verlichtingsoplossingen, microvezelpads en alles-in-één reinigingseilanden. Maar ze zijn meer dan dat. De ‘i’ in i-team Global staat voor inquire, inspire en innovate.  i-team is een mondiale familie van distributiepartners die actief zijn in meer dan 60 landen. Hun hoofdkantoor in Eindhoven vormt een afspiegeling van deze overtuigingen. Ze hebben hier een ervaringscentrum opgezet dat partners en klanten kunnen bezoeken om geïnspireerd te raken door brainstormsessies, lezingen, demo’s en workshops.

Wat is de
BOB Academy?

In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor jou.

Voor wie?

Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit de hightech, logistiek, productie, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

 

Meld jezelf aan!

  De Locatie
  Adres:
  i-team global
  Hoppenkuil 27B
  5626 DD Eindhoven
  Telefoon:
  040-2662450
  Datum:
  Dinsdag 26 september
  15.15 uur – 18.00 uur