Scroll Top

BOB Academy – dinsdag 18 juni

VAN DER VALK
SHIPYARD – WAALWIJK

SAMENWERKEN IN DE KETEN ÉN REGIO: LATEN WE DAT EENS CONCREET MAKEN!

Veel bedrijven hebben meer dan genoeg opdrachten en orders. Maar hoe krijg je het allemaal gemaakt en geproduceerd? Precies dat is ook de uitdaging voor Van der Valk Shipyard. Veel ondernemers en bedrijven hebben dezelfde uitdaging, maar hoe gaan we nu écht effectiever samenwerken om ieders productiefaciliteiten en personeelscapaciteit optimaal te benutten?

Van der Valk Shipyards
Programma
15.15 – 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 – 16.15 uurRondleiding in kleine groepen
16.15 – 17.00 uur
Interactief inhoudelijk programma met Bram Kooltjes
17.00 – 18.00 uur
BOB Connect met een hapje en een drankje

Benieuwd naar de terugblik van een BOB Academy of wil je zien wie er allemaal te gast waren?
Kijk op de website van Regio Business!

JACHTEN IN AANBOUW

Op dinsdag 18 juni gaan we samen met jou en andere DGA’s uit de maakindustrie op zoek naar concrete oplossingen (lees: concrete samenwerkingen!). We gaan in gesprek met technical director en mede-aandeelhouder Bram Kooltjes en zijn team over samenwerking in de keten, ín de regio. Daarvóór kun je tijdens de rondleiding over de werf en de productiehallen verschillende jachten in aanbouw bewonderen. En dat is met recht indrukwekkend te noemen. Ook qua vakwerk. Kortom, ben je geïnteresseerd in echte samenwerking in de regio, dan is deze BOB Academy bij uitstek geschikt voor jou!

OVER
VAN DER VALK
SHIPYARD

Van der Valk, een familiebedrijf met een stamboom die generaties overspant, heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd met het bouwen van op maat gemaakte motorjachten met een lengte tussen de 25 en 45 meter. Uniek in deze maatvoering is dat zij klanten bedienen die niet bereid zijn genoegen te nemen met een kant-en-klaar product. Elk op maat gemaakt jacht is ontworpen en gebouwd volgens de hoogste normen en levert prestaties die bij haar uiterlijk passen. Om dit te bereiken is iedereen die bij Van der Valk werkt en zijn alle faciliteiten gericht op booteigenaren die
zich verdiepen in het creëren van iets écht bijzonders…

Wat is de
BOB Academy?

In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor jou.

Voor wie?

Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit de hightech, logistiek, productie, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

 

Meld jezelf aan!

  De Locatie
  Adres:
  Van der Valk Shipyard
  Industrieweg 45
  5145 PD, Waalwijk
  Datum:
  Dinsdag 18 juni
  15.15 uur – 18.00 uur